stichting-bring-light-leerhulp

Leerondersteuning gezocht

Vrijwilliger in Oeganda (sept 2022 t/m feb 2023)

Heb jij zin in een Afrikaanse uitdaging als juf, meester of leerhulp? Wie weet ben jij degene die ons als gezin kan ondersteunen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is bringlight-patroon-3-1024x134.png

Sinds 2021 wonen wij, Matthijs, Mieke, Seth (10) en Nathan (8), in Jinja Oeganda. We zijn naar Oeganda gegaan om ons in te zetten voor stichting Bring Light. Omdat we van plan zijn om voor een langere periode in Oeganda te blijven zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om Seth en Nathan verder te helpen in hun ontwikkeling en hun Nederlandse taalvaardigheden te laten groeien. 

We vinden het belangrijk dat onze kinderen met plezier leren en ruimte krijgen voor hun eigen tempo. Naast dat we Nederlandse onderwijsmethodes gebruiken en werken met Gynzy, zijn we fan van natuurlijk leren en het gebruiken van de omgeving. Pré is dat je interesse/ervaring hebt in het werken met ASS en faalangst.

Naast dat je onze kinderen les geeft in de ochtend en begeleidt naar een Homeschoolings Group (2 á 3 middagen 13u-15u), is er genoeg mogelijkheid om te genieten van het mooie Oeganda! Jinja is een kleine stad met diverse westerse mogelijkheden.

Daarnaast zijn we met Bring Light van plan om op korte termijn een Kids Club op te richten, voor de kinderen van de vrouwen Community Groups in de villages. Mocht je het leuk vinden om daar ook bij te helpen, is dit zeker een optie.

Kost en inwoning is gratis. Bij voorkeur vliegticket en visum voor eigen kosten.
Mocht je liever met zijn tweeën komen er zijn mogelijkheden.

Vanaf begin april 2022 zijn we voor 4 maanden in Nederland. In deze periode zouden we graag afspreken om te kijken of het klikt van beide kanten.

Enthousiast?!
Stuur ons een bericht via onderstaand contact formulier of Mail ons op: contact@bringlight.nl

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *