stichting-bring-light-community-groups-small-business-uganda-oeganda-microcredit-bedrijf-toekomst-zelfredzaamheid-familie-inkomsten-eten

Community Group Mafubira

Strong African mothers 💛

De basis om goed samen te kunnen werken is elkaar vertrouwen. Hiervoor moet je elkaar leren kennen & waarderen. Weten waar iemand vandaan komt, waar iemand graag naar toe wil en investeren in een persoonlijke relatie. Stapje voor stapje werken we gezamenlijk aan deze basis. Gister waren we uitgenodigd om bij de dames hun thuis en werkplek langs te komen, hun kinderen en familie te ontmoeten. Een kijkje in hun leven.

Community group “the Laughing hats

Community The Laughing hats Mafubira, bestaat uit 8 dames en het Oegandese echtpaar George en Phiona. Elke zondagmiddag komen ze samen om hun leven te delen en elkaar te helpen waar nodig.

Het doel van de Community Groups is samenwerken. Want samen sta je sterker!

Elke zondagmiddag is er een training of een groepsgesprek. Door de groepssessies hopen we dat ze kennis gaan uitwisselen en betrokkenheid krijgen in elkaars leven. Wat speelt zich af in het leven van mijn buurvrouw, inzicht krijgen in elkaars ideeën, waar lopen we vast, wat hebben we al individueel of met elkaar geprobeerd. Dit zodat ze hiermee gezamenlijk of individueel mee aan de slag te kunnen. De hoop is ook door het collectief aan te pakken, dat er een gezamenlijke collectief ontstaat waardoor ze individueel sterker staan.  

Trainingen Community groups

Tijdens de trainingen komen verschillende onderwerpen aanbod:

  • Persoonlijke en groepsontwikkeling.
  • Financiële vaardigheden en gedrag.
  • Live skills.
  • Kansen.

We kijken uit naar wat Community Group The Laughing hats Mafubir met elkaar gaan beleven en bereiken!

Zoals jullie kunnen lezen zijn er al vele mooie en waardevolle stappen genomen. We kijken uit wat er de komende weken gaat komen en zullen jullie via blogs, Facebook en Instagram op de hoogte houden.

stichting-bring-light-community-groups-small-business-uganda-oeganda-microcredit-bedrijf-toekomst-zelfredzaamheid-familie-inkomsten-eten

Doneer Nu

Help jij mee om jongvolwassenen in Oeganda een kans te geven zich persoonlijk te ontwikkelen en in hun kracht te zetten?

Wil jij door een bijdrage te geven verschil maken? Zodat zij de kans krijgen om zich te blijven ontwikkelen, mogen groeien, stappen kunnen zetten om hun toekomstdromen waar te maken en een kans hebben op financiële zelfstandigheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *