stichting-bing-light-jackson-garage-school-ondersteuning-schoolgeld-1

Jackson

Afgelopen februari deden we een oproep voor schoolgeld voor Jackson. Wat geweldig was het om te horen dat Jackson dankzij sponsoren dit schooljaar weer terug naar school kon.

Jackson studeert motortvoertuigentechhniek aan de Uganda Vocational Qualifications Framework Work (UVQF) dat valt onder Directorate Of Industrial Training (DIT). Het is gericht op het bieden van inzetbare vaardigheden. Voor Jackson is dit de juiste school, met de benodigde infrastructuur en praktische uitrusting om mechanische kennis op te doen voor zijn toekomstplannen.

En toekomstplannen heeft hij zeker!

Hij streeft ernaar om zijn diploma te behalen tot minimaal niveau 5. Zodat hij zijn expertise vergroot en in staat is om als een professionele vakman in zijn vakgebied aan de slag te kunnen gaan.

Jackson zijn toekomstplannen zijn lovenswaardig. Hij wil graag een eigen bedrijf opzetten. Een gemoderniseerde garage met alle benodigde mechanische apparatuur. Graag zou hij jongeren een stageplek willen bieden, zodat hij zijn waardevolle kennis kan doorgeven aan de gemeenschap en de volgende generatie helpt bij hun technische ontwikkeling.

Vorige week had hij zijn exames van zijn 2e leerjaar. Hij heeft positieve verwachtingen! Voor nu moet hij geduldig wachten op de cijfers en dat is spannend, maar hopelijk zal het harde werk dat hij heeft gedaan beloond worden met goede resultaten.

In september hoopt Jackson te kunnen beginnen aan zijn examenjaar. Het is een belangrijke mijlpaal in zijn opleiding en een stap dichter bij het bereiken van zijn doelen.

Het is inspirerend om te zien hoe Jackson zijn opleiding en toekomstige plannen vormgeeft om niet alleen persoonlijk succes te bereiken, maar ook om terug te geven aan de gemeenschap. Wij wensen je heel veel succes met je studie en het realiseren van je toekomstdromen!

stichting-bring-light-oeganda-jongvolwassenen-zijn-de-toekomst-hoop-ontwikkeling-kansen-vaste-inkomsten-farmer

Doneer Nu

Help jij mee om Jackson zijn studie verder te bekostingen en meer jongens als Jackson te helpen.

Wil jij door een bijdrage te geven verschil maken? Zodat zij de kans krijgen om zich te blijven ontwikkelen, mogen groeien, stappen kunnen zetten om hun toekomstdromen waar te maken en een kans hebben op financiële zelfstandigheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *