stichting-bring-light-oeganda-jongvolwassenen-jinja-booster-conferentie-2024

De Jinja Booster conferentie 2024

Ontgrendelen van potentieel: een samenvatting van de Jinja Booster Conferentie 2024

In de bruisende stad Jinja kwamen 50 jongeren met diverse achtergronden samen voor de 3-daagse Jinja Booster Conferentie 2024, een transformatie evenement gericht op het stimuleren van persoonlijke groei, professionele ontwikkeling en waardevolle verbindingen.

In samenwerking met Jennifer & Mary van Source Mind, Wilma van Narande Family Coaching Uganda, Arie Jan van Een Heerlijk Thuis en Mieke & Matthijs van Stichting Bring Light.

Tijdens drie dynamische dagen dompelden de deelnemers zich onder in een breed scala aan sessies en activiteiten die bedoeld waren om hen te motiveren, te versterken en voor te bereiden op succes in zowel werk als leven.

Dag één: Het bouwen van fundamenten
De conferentie begon met het leggen van een stevige basis voor succes. Deelnemers namen deel aan boeiende paneldiscussies onder leiding van mentoren, waarbij de nuances van ondernemerschap en de vaardigheden die nodig zijn om te gedijen in de professionele wereld werden onderzocht. Interactieve oefeningen stimuleerden actieve participatie en samenwerking, waardoor de weg werd geëffend voor betekenisvolle verbindingen en gedeelde inzichten.

Dag twee: Het navigeren door persoonlijke groei
Op de tweede dag dompelden de deelnemers zich onder in het rijk van persoonlijke groei, geleid door sessies over fundamentele gewoonten en ontdekking van denkwijzen. Dankzij reflectieve oefeningen en inspirerende gesprekken kregen deelnemers waardevolle inzichten in de kracht van kleine, voortdurende stappen en de essentie van zelfbewustzijn bij het vormgeven van hun pad naar succes.

Dag drie: Het creëren van actieplannen voor succes
Op de afsluitende dag van de conferentie werden deelnemers betrokken bij op maat gemaakte mentor-sessies en samenwerkingsworkshops die gericht waren op het creëren van haalbare plannen voor de toekomst. Onder begeleiding van ervaren mentoren schetsten de aanwezigen specifieke doelen en identificeerden zij dagelijkse praktijken om hun ambities te ondersteunen, waardoor zij de verantwoordelijkheid voor hun groei en ontwikkeling op zich konden nemen.

De voortzetting van de reis
Na afloop van de Jinja Booster Conferentie vertrokken de deelnemers met een hernieuwd gevoel van doel en richting. Uitgerust met inzichten, strategieën en een ondersteunend netwerk van collega’s en mentoren, staan de deelnemers klaar om aan hun reis van groei en transformatie te beginnen.

De conferentie diende als een katalysator voor verandering, bracht inspiratie en gaf deelnemers de mogelijkheid om hun volledige potentieel te bereiken. Terwijl ze streven naar uitmuntendheid in zowel hun persoonlijke als professionele leven, dragen deelnemers de geest van empowerment en samenwerking die wordt gestimuleerd door de Jinja Booster Conferentie met zich mee, gereed om een positieve impact te hebben in hun gemeenschap en daarbuiten.

Hopelijk volgend jaar de Jinja Booster Conferentie 2025!

stichting-bring-light-oeganda-jongvolwassenen-zijn-de-toekomst-hoop-ontwikkeling-kansen-vaste-inkomsten-farmer

Doneer Nu

Help jij mee om ons werk in Jinja Oeganda te ondersteunen?

Wil jij door een bijdrage te geven verschil maken? Zodat zij de kans krijgen om zich te blijven ontwikkelen, mogen groeien, stappen kunnen zetten om hun toekomstdromen waar te maken en een kans hebben op financiële zelfstandigheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *